L’autor i el bloc

Tot seguit trobareu una petita presentació sobre el meu bloc, els objectius i el perquè l’escric i quina orientació li dono, així com unes breus notes biogràfiques sobre l’autor


El Bloc

Abans que res, haig de reconèixer que he començat aquest bloc gràcies a la sana insistència del meu amic i company de feina Quico Torrejon. Fins ara no ho havia fet, bàsicament perquè no havia trobat cap tema suficientment seriós i consistent com perquè algú pogués treure’n profit llegint-ho i tingués interès en seguir-lo.

Tanmateix, amb el sorgiment del web 2.0 vaig veure un la possibilitat d’orientar la línia del bloc, i va ser així que vaig acceptar el repte i vaig enfocar el contingut en aquesta direcció. A la pràctica, he acabat escrivint sobre temes més variats, simplement perquè em venia de gust: experiències viscudes que m’han semblat rellevants, lectures, notícies …
Com que tampoc no vull, ni puc, posar-me una altra responsabilitat a sobre, m’ho he plantejat com una experiència, com una prova en primer persona de què és i com funciona ‘per dins’ la blogosfera, la catosfera i el web 2.0.

Per tant, no em plantejo fer posts amb regularitat, ni seguir l’actualitat de cap tema. En canvi, sí que intento explicar el temes planerament, de manera didàctica, no pas per als especialistes, sinó per als qui n’estan aprenent. I, això sí, procuro que la presentació, el vocabulari i la redacció siguin el màxim d’acurats.

Finalment, el bloc em serveix com una manera d’endreçar-me les idees i les pensaments: escriure sobre quelcom que considero rellevant m’ajuda a destriar i fixar les idees principals. I si amés ho puc compartir i algú ho troba mínimament intel·ligent alguna de els idees que hi expresso, doncs molt millor: hi guanyem tots dos!!

Per acabar, dues coses sobre els comentaris: al meu bloc tothom qui vulgui pot fer-hi comentaris que es publiquen immediatament, però em reservo el dret d’esborrar els que siguin impertinents, mancats de respecte o, simplement, maleducats. En tot cas, sí que agriria que l’autor s’identifiqui.


Breu biografia

Vaig néixer a Barcelona el setembre 1963. Sóc llicenciat en Filologia Romànica (1988) a la UB i màster en Gestió de Tecnologies de la Informació a La Salle-Ramon Llull (2005). Al 2008, he començat un Curs de Gestió Pública, un tema que com més va mes m’apassiona i al qual també dedicaré alguns articles.

Professionalment, he treballat a la Generalitat de Catalunya, primer a la Secretaria General de Joventut, després al Departament de Medi Ambient i, actualment, al Departament d’Economia i Finances. La meva activitat professional ha girat sempre al voltant de dos gran temes: l’atenció al ciutadà i les sistemes d’informació que hi donen suport.

Per tant, tinc experiència en projectes web i intranet, difusió de la informació, atenció al ciutadà i serveis electrònics en línia. I conec a alt nivell les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), especialment en la seva aplicació a l’administració pública.
En els darrers anys, m’estic centrant en l’estudi i seguiment del fenomen web 2.0, els blocs i la participació en xarxa. També m’interessa el tema de la globalització i la nova economia, la revolució tecnològica, la comunicació i les noves formes de govern relacional (governance).
Per a qualsevol cosa que vulgueu comentar-me, em podeu enviar un correu-e a l’adreça claudi[at]mesvilaweb.cat

També podeu deixar un comentari a qualsevol de les pàgines.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s