CLAUDI.CAT

Bon Nadal, feliç (i esperançat) 2016

Vivim temps convulsos, de crisi, de confrontació, de canvis. Confrontació de les grans potències amb el terrorisme  islamista que ataca cruelment els qui no pensen com ells (tant a Europa com també a l’Àfrica),  crisi d’identitat a Europa, crisi del model econòmic actual,… I més a prop nostre, una forta demanda de canvis en la relació Catalunya-Espanya i una greu pèrdua de confiança en la classe política.

Situacions convulses, on fa de mal pronosticar el final que sabrem donar a cadascuna. Llegir les notícies fa venir una certa basarda: on anem? Com acabarem? ara sí, una crisi de final de segle?

En aquest marc de patiment, hem de saber-hi veure signes d’esperança: al món, un Sant Pare que està renovant formes i continguts; una societat que, malgrat l’amenaça terrorista, continua plantant cara; una crida a no criminalitzar tota una religió per uns fonamentalistes…

I a casa nostra, una societat que continua entreveient amb esperança la millora econòmica, encara que no veu la fi de la crisi econòmica, ni de les desigualtats.  Una societat que manté la convivència com un valor preuat. I que demana una regeneració social i política, un passar de pantalla, ganes de fer saba nova i de construir una societat més justa: tot això ha de ser, per nosaltres, una bona i esperançadora notícia.

One reply to “Bon Nadal, feliç (i esperançat) 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star